Eksklusivt - Danmark

Nikolaj Jacobsen ny dansk landstræner? - dagens transfer-nyheder

16-11-2016
Nikolaj Jacobsen ny dansk landstræner? - dagens transfer-nyheder
Arkivfoto: Ingrid Anderson-Jensen.

Af Rasmus Boysen

Hold dig opdateret på nyheder omkring transfers, klubskifter, forlængelser og rygter. Artiklen opdateres.

Ifølge TV2.dk er Rhein-Neckar Löwens danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, kun en underskrift fra at blive den næste danske landstræner. Han kommer formentlig til at dobbeltjobbe, da han har en kontrakt med de tyske mestre til sommeren 2020. Læs mere her.


Den 24-årige danske højre back, Martin Larsen, der er en del af det danske udviklingslandshold, har forlænget sin kontrakt med Aalborg Håndbold, hvor han har spillet hele sin karriere, med 2 år til sommeren 2019. Læs mere her.


Spilleren med et af de bedste fodskifte i verden, den 36-årige franske verdensstjerne Daniel Narcisse, har forlænget sin kontrakt med Paris Saint-Germain for yderligere én sæson til sommeren 2018. Læs mere her.


Den 23-årige talentfulde tyske stregspiller Jonas Thümmler fortsætter i den tyske Bundesliga-klub HC Erlangen, der har haft en succesfuld sæsonstart i verdens hårdeste liga. Stregspilleren, som kom til klubben fra Füchse Berlin i 2014, har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2018. Læs mere her.

http


Den ambitiøse danske 1. divisionsklub Team Sydhavsøerne har underskrevet en kontrakt med den tidligere AG København- og Århus Håndbold-spiller Mikkel Saad. Den 26-årige venstre fløj, som i sidste halvdel af sidste sæson vikarierede pga. skader i Århus Håndbold, har fremtiden på plads indtil mindst sommeren 2018. Læs mere her.


Den 26-årige ukrainske landsholdsmålmand fra den slovakiske mesterklub Tatran Presov, Igor Chupryna, har angiveligt haft et tilbud fra SG Flensburg-Handewitt på hånden, men har i stedet valgt at forlænge med den slovakiske Champions League klub Tatran Presov til 2019. Læs mere her.


Den russiske landsholdsspiller Pavel Atman skifter angiveligt fra de hviderussiske mestre Meshkov Brest til Bundesliga klubben TSV Hannover-Burgdorf, hvor danskerne Casper U Mortensen, Morten Olsen og Kasper Kisum huserer, fra næste sæson. Læs mere her. Er du ved at være klar til de kommende måneders håndboldslutrunder? Du kan få 1.000 kr. i velkomstbonus hvis du trykker på forestående link. God fornøjelse.


Rhein-Neckar Löwen kan muligvis have fundet afløseren for Kim Ekdahl Du Rietz, som ønsker at stoppe karrieren til sommer. Der er tale om en 20-årig makedonsk landsholdsspiller fra RK Metalurg Skopje ved navn Filip Taleski. Læs mere her.


Den nuværende danske landstræner, islandske Gudmundur Gudmundsson, har meldt ud, at han ikke ønsker at forlænge sin aftale, som løber ud efter VM i Frankrig i januar. GOG mangler til næste sæson en ny cheftræner, og direktør Kasper Jørgensen kalder Gudmundsson, der tidligere har været cheftræner i klubben, for en mulighed. Læs mere her.

www.


I sidste sæson var det store spanske trænernavn Manolo Cadenas både spansk landstræner og cheftræner i polske Wisla Plock. Nu står den erfarne træner uden job. Alligevel har han valgt at afvise et tilbud om at blive cheftræner for Bahrains landshold under VM i Frankrig i januar 2017. Læs mere her.

Annoncer